3/8/10

Ένα παράθυρο στον κόσμο, τη δουλειά και τη ζωή.


Ο Σύλλογος Ελεύθερου Λογισμικού Ζακύνθου είναι ένα παράθυρο στον κόσμο, τη δουλειά και τη ζωή των ανθρώπων που στηρίζουν το ελεύθερο λογισμικό στη Ζάκυνθο.

Ο Σύλλογος
δημιουργήθηκε από μια μερίδα ανθρώπων που συναντήθηκαν, γνωρίστηκαν και έδρασαν με σκοπό την προώθηση του ΕΛ/ΛΑΚ στο νησί της Ζακύνθου.
Αποτελεί επίσημο μη κερδοσκοπικό σύλλογο με στόχο τη διάδοση του ανοικτού λειτουργικού συστήματος, την υποστήριξη των χρηστών του στη Ζάκυνθο καθώς και τη δημιουργία κοινής βάσης τεχνογνωσίας σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό γενικότερα.

Ο καθένας μπορεί να έρθει στο Σύλλογό μας και χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να βοηθηθεί ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ΕΛ/ΛΑΚ όπου αυτό είναι δυνατόν. Ο Σύλλογος χρειάζεται την στήριξη σας και σας καλεί να γίνεται μέλη σε αυτόν και να προσφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε στη διάδοση του ΕΛ/ΛΑΚ άλλα και στις πολυποίκιλες δράσεις του Συλλόγου.

Δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλη πείρα για να γίνετε μέλος του Συλλόγου. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση για συνεργασία. Ο στόχος μας είναι για κάθε μέλος να συνεισφέρει αυτά που ξέρει και να μάθει από τα άλλα μέλη.

Οι συναντήσεις είναι δωρεάν και ανοιχτές στο κοινό.

Με τιμή
Σύλλογος Ελεύθερου Λογισμικού Ζακύνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια για τον Σύλλογο Ανοικτού Λογισμικού Ζακύνθου.